​✔ Kort ventetid

✔ ​Professionel behandling

✔ Behandlinger i øjenhøjde​

ADHD behandling med mange års erfaring

Ulrichsens Klinik har vi stor fokus på behandling af ADHD for både børn og voksne. Vi er beliggende i København, men har også kunder fra hele Syd- og Nordsjælland.

ADHD er en psykisk sygdom, der er meget hyppig. Der er cirka 250.000 danskere, der har ADHD. Sygdommen begynder i de tidligste barneår før man starter i skole. De klassiske symptomer er distraktabilitet, koncentrationsvanskeligheder, hyperaktivitet, indre uro samt impulsivitet.

Folk med ADHD har typisk ikke særligt meget fokus på fremtiden. De er meget impulsive og lever i nuet. Diagnosen er som for de fleste psykiske sygdomme, baseret på det kliniske billede. ADHD behandling er derfor uundværligt for personer, der viser ADHD symptomer.​

Medicinsk behandling er afgørende

Mange med ADHD får alvorlige indlæringsvanskeligheder og problemer med at gennemføre skolegang. 

Det ender desværre ofte i kriminalitet og mange ryger ud i misbrug.

Medicinsk behandling er derfor helt afgørende for denne sygdom og ændrer prognosen markant – herunder forebygger det misbrugsproblemer og sikrer et væsentligt bedre uddannelsesforløb (se under medicin).

Kontakt os for at høre mere om ADHD behandling

Vil du høre mere om vores ADHD behandling? Vi har mange års erfaring og kort ventetid, så tøv ikke med at kontakte os med det samme.

Ring til os på telefon 38 28 88 72 eller via besked på pboks.dk og få en tid hurtigt.

Skriv til os​ og hør mere

Vi har kort ventetid på klinikken så du kan hurtigt komme til!

VI er altid åbne for evt. spørgsmål.